Contact/openingstijden

Praktijk voor mondhygiëne Dieren
C.E. Dekker-Hoevers, mondhygiëniste
Köllinglaan 1A
6952 HK  Dieren
Telefoon: 0313-423036
KvK-nr 09202110 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. LET OP: EMAIL is NIET bedoeld voor annuleren/verplaatsen van afspraken !!

Telefonische bereikbaarheid:
Wij kunnen u alleen telefonisch te woord staan op het moment dat er assistentie aanwezig is in de praktijk.
Normaal gesproken is dat op: dinsdag 9.00 - 14.00 uur en donderdag 17.00 - 20.00 uur.
Buiten deze tijden kunt u het antwoordapparaat inspreken en wordt u teruggebeld.

Openingstijden praktijk:
Maandag    08:00   -   16:00  (1x per maand)
Dinsdag      08:00   -   18:00
Woensdag  08:00   -   17:00
Donderdag 08:00   -   18:00
Vrijdag       08:00   -   18:00  (1x per maand)               

 

 

 MaakEenGaatjeVrij.jpg

Faktuur:
Indien u een tandheelkundige dekking in uw zorgverzekering hebt, sturen wij de faktuur van de behandeling eerst naar de zorgverzekeraar (tenzij u aangeeft deze altijd zelf te willen ontvangen). Zodra de verzekeraar aangeeft (een deel van) de faktuur niet toe te kennen voor uitbetaling aan de zorgverlener, dan wordt dat niet toegekende deel bij uzelf in rekening gebracht en dient u dat zelf aan Praktijk voor mondhygiëne Dieren te voldoen.
Wij versturen de faktuur (zo veel mogelijk) via email. Wij maken daarbij gebruik van email via Zorgmail. Door middel van een code die u ontvangt via SMS of email zorgt Zorgmail voor een (extra) veilige verzending van gegevens. Het emailadres dat daarbij gebruikt wordt is PraktijkVoorMondhygieneDieren @Zorgmail.nl (Let op: wij kunnen dit alleen gebruiken om emails te verzenden, niet om email te ontvangen!). 

Parkeren:
Parkeren is gratis (zowel op het terrein van de praktijk als in de Köllinglaan)

 

Gratis tandvleescheck!    
Bent u nog niet onder behandeling van een mondhygiënist? en twijfelt u of dat voor u goed is? Maak dan een afspraak voor een gratis tandvleescheck! 

 

Week van de mondhygiënist     20 - 26 maart 2023  

Jaarlijks doet Praktijk voor Mondhygiëne Dieren mee aan de WEEK VAN DE MONDHYGIËNIST (meestal georganiseerd in de maand maart). Dit wordt georganiseerd door de beroepsvereniging van mondhygiënisten en is bedoeld om mensen bewust te maken van het belang van een goede mondgezondheid.
Ook rondom de WEEK VAN DE MONDHYGIËNIST wordt u uitgenodigd om een afspraak te maken bij de mondhygiënist voor een gratis tandvleescheck en kunt u op dat moment terecht met al uw vragen over mondgezondheid.

Kunt u niet aanwezig zijn op de open dag? of komt een andere datum beter uit? U kunt altijd telefonisch een afspraak maken voor een gratis tandvleescheck.